Advertisement:

::TECHNO SPOT::root, upgrade, custom roms...

Discussion in 'Tecno' started by AmBy, Jan 10, 2014.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    larryx Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 5, 2012
    Message Count:
    91
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    Iphone 5s
    Sponsored Links:
    Pls i need stock rom of mtn smart mini s620
    As for ppu looking for rooting, try vroot and shuame root, u'll b amazed...especially with shuame root

    daskilliz Member

    Member Since:
    Oct 24, 2014
    Message Count:
    5
    Likes Received:
    0
    my android keeps powerin off anytime i switch to 2g on sim1...d 2g works fine on sim2 but if i try using data with the 2g it still powers off#...also if i try using d stock flashlite app my flash wudnt power on but camera flashlite works..i tot it was cos of d rootin so i remove d kinqroot access on d phone but itz stil d same......confused i dunno wat to do...abeq mak una hlp me

    2babanoni Member

    Member Since:
    Mar 23, 2013
    Message Count:
    18
    Likes Received:
    0
    hey guyz hlp how to root my Sony Xperia E dual....I download dis framaroot iant seem to be working after selecting supersu den it will just tell me "faild :-( try another exploit if available) (error #5)" plz hlp
    • Guru Member

    Edufreshy Guru Member

    Member Since:
    Mar 22, 2013
    Message Count:
    306
    Likes Received:
    41
    Current Phone:
    samsung galaxy s3 gt i9300

    izahmarvis Member

    Member Since:
    Aug 4, 2012
    Message Count:
    1
    Likes Received:
    0
    Current Phone:
    android 4.2
    • Guru Member

    ♠☺☻♥Freeice♠☺☻♥ Guru Member

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    gionee m2
    pls guys can i get stock rom or cwm rom for tecno h5 pls.

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    try using rootmaster or vroot. it works wella on average android 4.2.2 and within

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    guy, me too dey ur shoe problem, am looking for the phone mtk droidtools backup, so if you got the files. yan me, 09030487487

    larryx Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 5, 2012
    Message Count:
    91
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    Iphone 5s
    I don manage fix am. But the prob is dat i've modified some stuffs. Trying to upload my new backup but 4shared is giving me issues

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    how did you do am. What backup did you made? Try using another site via uploading to forum.hovatek.com. I will be glad if you can help me.

    princekins www.achieversplc.blogspot.com

    Member Since:
    Feb 10, 2012
    Message Count:
    106
    Likes Received:
    5
    i tried rooting my techno p5 plus and i got a message 'half success....' how to i go about it?

    princekins www.achieversplc.blogspot.com

    Member Since:
    Feb 10, 2012
    Message Count:
    106
    Likes Received:
    5
    i tried rooting my techno p5 plus and i got a message 'half success....' how to i go about it?
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    Try dropbox

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    ao can one unlock a phone from sim 1 slot locked to only a network . case study is MTN Sm@rtmini S620

    larryx Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 5, 2012
    Message Count:
    91
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    Iphone 5s
    Very easy! Thr r two steps:
    1. Root, install mobile uncle, use mobile uncle to crack gprs lock
    2. Root, install mobile uncle, go to engineering mode in mobile uncle, go to em simme lock n unlock every with d default code

    larryx Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 5, 2012
    Message Count:
    91
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    Iphone 5s
    Very easy! Thr r two steps:
    1. Root, install mobile uncle, use mobile uncle to crack gprs lock
    2. Root, install mobile uncle, go to engineering mode in mobile uncle, go to em simme lock n unlock every with d default code

    hackers.family Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 1, 2014
    Message Count:
    255
    Likes Received:
    36

    larryx Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 5, 2012
    Message Count:
    91
    Likes Received:
    14
    Current Phone:
    Iphone 5s
    Yh, it is dat easy. Didnt wanna share before but...wetin we carry come dis world wey we go carry go back heaven? Dis world is vane bro, vanity upon vanity

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    What is the default code

    skycrown Upcoming Guru

    Member Since:
    Apr 27, 2013
    Message Count:
    89
    Likes Received:
    2
    plz I need hlp how to change HTC velocity 4g imei

    skyface9464 Member

    Member Since:
    Jun 21, 2013
    Message Count:
    6
    Likes Received:
    0
    plz guyz,i know dis is not d trend for what am about to ask.My friend bought dis new phantom z phone and i try to update it .After downloading it.I applied d update,but to my surprise d phone did not come up again.Im asking if anybody has experienced dis kind of problem before.plz o need help ooo.

    skyface9464 Member

    Member Since:
    Jun 21, 2013
    Message Count:
    6
    Likes Received:
    0
    plz the phone is just 3 days old.

    Alkanaweey Member

    Member Since:
    Apr 2, 2014
    Message Count:
    32
    Likes Received:
    0
    Hello masters in the forum , I hope my problem will be solve , plz help me , I have done root tecno p5 , I am trying to put onscreen navigation softkey after editing build.prop , after restart it , it just stop @ tecno logo , I have try wipe and hard reset using recovery but still the same problem plz , I have been looking for this problem solve , like 18 days ago but still I don't get any suggest solution plz its not my phone , its just got problem on my hand , tnx

    mukilat Upcoming Guru

    Member Since:
    Jan 17, 2015
    Message Count:
    52
    Likes Received:
    7
    • Guru Member

    DE"WAYNES Guru Member

    Member Since:
    Aug 10, 2013
    Message Count:
    684
    Likes Received:
    303
    can this ROM work on tecno M7????

    mystickanmie Member

    Member Since:
    Apr 24, 2013
    Message Count:
    49
    Likes Received:
    2
    good morning guys my techno f7 keep saying not enough storage space on my device whenever I want to download apps from playstore whereas I got enough space and I only had whatsapp bbm n TouchPal on my phone... please help me ooo

    Hovatek Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 4, 2014
    Message Count:
    182
    Likes Received:
    24
    Current Phone:
    +2348149906767
    clear your logs and you'll be amazed

    Hovatek Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 4, 2014
    Message Count:
    182
    Likes Received:
    24
    Current Phone:
    +2348149906767
    Tecno OTA updates don't appear stable at the moment. you might want downgrade using the Stock ROM.
    BTW, is it totally dead like the others we've encountered (no sign of life) or it just hangs at logo?

    debliss1993 Member

    Member Since:
    Mar 26, 2014
    Message Count:
    37
    Likes Received:
    0
    plz somebody should help me with ma tecno h6 I can only change my imei once
    • GL Legend
    • Guru Member

    toshibasexy omo to sexy

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    1,056
    Likes Received:
    122
    Current Phone:
    Nokia e-71
    @hovatek. abeg help me with tecno h5 rom backup

Sponsored Links:

Share This Page