Advertisement:

::TECHNO SPOT::root, upgrade, custom roms...

Discussion in 'Tecno' started by AmBy, Jan 10, 2014.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

    • Forum Author
    • Guru Member
    • Retired Moderator

    BIBIBABA Retired Moderator

    Member Since:
    Oct 19, 2010
    Message Count:
    2,471
    Likes Received:
    141
    Sponsored Links:


    better still go to ur system/apps nd delete unwanted apps



    @OWNERs RISK
    • GL Legend
    • Guru Member

    toshibasexy omo to sexy

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    1,056
    Likes Received:
    122
    Current Phone:
    Nokia e-71
    thanks to all those that replied me

    DWAPKING Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 24, 2013
    Message Count:
    66
    Likes Received:
    7
    pls guys, anyone knows if Tecno office (CarlCare) in PH is still available? I heard they've moved back to Lag.
    Their numbers don't connect, if u know how i can contact them (any branch) pls buzz me.
    Their office in Onitcha, has anyone been there b4? If u have, i'll like to ask u a few questions.
    • Guru Member

    Mekulous Guru Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    319
    Likes Received:
    8
    @amby and all guys, plz i just rooted ma tecno f7 and i wana do a back up of d original tecno os. plz, how do i go abt it?. tnxx
    • GL Legend
    • Guru Member

    toshibasexy omo to sexy

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    1,056
    Likes Received:
    122
    Current Phone:
    Nokia e-71
    i did mine on h5 by first copying all d folders on both phone nd memory card to a system then went ahead to download titanium backup to back up my datas
    • Guru Member

    Mekulous Guru Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    319
    Likes Received:
    8
    tnkz bro.. @toshiba... Jst wish sm1 can give a detailed info on dis custom rom thingy sha on f7.. wanna try it out..

    tkblack Member

    Member Since:
    Apr 8, 2014
    Message Count:
    3
    Likes Received:
    0
    Pls when ever I open framaroot on my tecno m5, it tells me " check vulnerability...your device seems not vulnerable to exploit in framaroot"

    tkblack Member

    Member Since:
    Apr 8, 2014
    Message Count:
    3
    Likes Received:
    0
    Pls help I need to root my phone

    tkblack Member

    Member Since:
    Apr 8, 2014
    Message Count:
    3
    Likes Received:
    0
    Pls help I need to root my phone

    detyung Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    179
    Likes Received:
    27
    Is there some place we can get healthy stock roms?I really need that of techno S3 after rooting it my phone has been having charging problems instead of charging when plugged it discharges.....thanks in advance :)

    Wizmann Member

    Member Since:
    Jul 31, 2013
    Message Count:
    39
    Likes Received:
    3
    Current Phone:
    Sony Ericsson XPERIA
    Nice replies. can I upgrade my F7 to 4.3/4.4??

    faruq070 Member

    Member Since:
    May 20, 2012
    Message Count:
    1
    Likes Received:
    0
    Please I need help! I have bricked my tecno n9
    while trying out a mod to increase the system
    memory. I mistakenly replaced the ebr1 and ebr2
    files with the new one I flashed in. please for God's
    sake if anyone has the stock backup to please copy
    the two ebr files (513kb total) and send to me! I
    will be very grateful. Please help a friend in need.
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,877
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    Sorry bro,that i know n0thing abt,u cud plead with a user to giv u a helping hand uploading he's....

    kennykendo Upcoming Guru

    Member Since:
    Jun 30, 2012
    Message Count:
    124
    Likes Received:
    20

    kennykendo Upcoming Guru

    Member Since:
    Jun 30, 2012
    Message Count:
    124
    Likes Received:
    20

    fahrenheit Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    69
    Likes Received:
    12
    Thanks for sharing

    bassey997 Member

    Member Since:
    Nov 11, 2013
    Message Count:
    10
    Likes Received:
    0
    Please is there a kitkat custom rom for phantom a3?

    detyung Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    179
    Likes Received:
    27
    thanks bro

    tunanpa07 Member

    Member Since:
    Mar 10, 2013
    Message Count:
    20
    Likes Received:
    1
    pls help my tecno p5 is not booting to factory mode again if i press volume increase and power on it will just display tecno for some minute and restart d phone.

    tunanpa07 Member

    Member Since:
    Mar 10, 2013
    Message Count:
    20
    Likes Received:
    1
    pls help my tecno p5 is not booting to factory mode again if i press volume increase and power on it will just display tecno for some minute and restart d phone.

    kennykendo Upcoming Guru

    Member Since:
    Jun 30, 2012
    Message Count:
    124
    Likes Received:
    20
    Use mtkdroidtools to boot into recovery

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    Hi, pls i need all Tecno L3 (uboot, boot.img, recovery.img, preloader.bin) files.

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn
    Guy, do u av the backup Rom done with the Mtdroid tools. I nid am. And other files u want to copy

    grimsnr Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 27, 2012
    Message Count:
    76
    Likes Received:
    12
    Tecno S5 custom ROM plzzzz

    kayusgold Upcoming Guru

    Member Since:
    May 20, 2014
    Message Count:
    106
    Likes Received:
    10
    Dear gurus, I have just rooted my tecno l3. Thanks for your tutorials. My problem now is that is it possible to restore userdata.backup (a backup before rooting) on the device after rooting? Instant response will be appreciated. I'm stuck here and disturbed. Thanks.
    Zeusje likes this.

    arizona94 Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 18, 2012
    Message Count:
    282
    Likes Received:
    27
    Current Phone:
    tecno phantom A+ (4.2)
    100% possible

    kayusgold Upcoming Guru

    Member Since:
    May 20, 2014
    Message Count:
    106
    Likes Received:
    10
    How? Pls, help me out.

    smmmla Member

    Member Since:
    May 14, 2014
    Message Count:
    37
    Likes Received:
    1
    am new to android .I want to root my L3 pls help me

    arizona94 Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 18, 2012
    Message Count:
    282
    Likes Received:
    27
    Current Phone:
    tecno phantom A+ (4.2)
    Google abt framaroot
    and use it

    Adekanmi Tunji Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 13, 2013
    Message Count:
    61
    Likes Received:
    1
    Current Phone:
    mtn

    Follow: ~ http://www.baba2023.com/2013/08/root-tecno-l3.html?m=1

    bother not yourself abt the uneccessary longitivity installing of driver, just download "PdaNet" for PC, install it, when it abt analyzing the installation data, go enable usb debugging on ur phone, connect to the PC and let the installation complete itself. Your driver is installed. Now go to the full rooting with SP FLASHTOOL in the forum link above.

    Make sure u create backup during the process.
    Zeusje likes this.

Sponsored Links:

Share This Page