Advertisement:

::TECHNO SPOT::root, upgrade, custom roms...

Discussion in 'Tecno' started by AmBy, Jan 10, 2014.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    Sponsored Links:

    better off ..perform a clean backup without UserData.
    atlist could stand towards 7xx to 1.5Gig
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    Stock or Custom?????
    There's stock(default ROM )
    no Custom
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    instead..backup the stock ROM of the healthy/rooted L3, and restore it on urs...that will fix it
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    not possible
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    Use FramaRoot.apk

    owohnonii Upcoming Guru

    Member Since:
    May 16, 2013
    Message Count:
    223
    Likes Received:
    22
    pls dmed can I install cwmr with uncle app on my l3???
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    ..yup....easiest method

    owohnonii Upcoming Guru

    Member Since:
    May 16, 2013
    Message Count:
    223
    Likes Received:
    22
    tanx dmed u av been very helpful but na BABA day bless HIM no go pass u by

    owohnonii Upcoming Guru

    Member Since:
    May 16, 2013
    Message Count:
    223
    Likes Received:
    22
    demed
    demed e no gree ooo any tym I click OK e go carry me go recovery mode and na still stock 3er I day see Abeg help oo

    Austinodinho Member

    Member Since:
    Oct 24, 2011
    Message Count:
    1
    Likes Received:
    0
    plz any rom for phantom a

    perimeter Member

    Member Since:
    Oct 16, 2013
    Message Count:
    6
    Likes Received:
    1
    Any costom rum for N9 guys

    rajman Upcoming Guru

    Member Since:
    Nov 18, 2012
    Message Count:
    139
    Likes Received:
    9
    am new to android, i want to root tecno M5... plz i need d procedure
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    then flash it with SPflashtool via PC
    • Super Moderator
    • GL Senior Member
    • GL Legend
    • Guru Member

    Dmedal!on Super Moderator

    Member Since:
    Mar 28, 2011
    Message Count:
    18,880
    Likes Received:
    295
    Current Phone:
    Samsung GT-S7562 / PMP-Ultra ROM + Speed Demon
    then flash it with SPflashtool via PC

    owohnonii Upcoming Guru

    Member Since:
    May 16, 2013
    Message Count:
    223
    Likes Received:
    22
    de worst part be say I don flash am with recovery tools.... As I use recovery tools flash recovery image my phone no day show recovery again.... if I hold volume up and power button e go show techno offabeg help oo

    Dickson Okezue @dicksonokezue

    Member Since:
    Sep 30, 2013
    Message Count:
    9
    Likes Received:
    0
    I've rooted my Tecno D9 with framroot successfully, but I used Phantom A+ CWR Img to flash my Tecno D9 into recovery, but the phone bricked! And can no longer reboot into recovery.... How do I correct this and make it boot into recovery?......... Thanx

    Sammtos Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 22, 2013
    Message Count:
    150
    Likes Received:
    13
    download framaroot.apk... select supersu n click on boromir... reboot. period.

    mosezky Member

    Member Since:
    Sep 18, 2013
    Message Count:
    29
    Likes Received:
    1
    how to install cwm on m5 without PC

    kelechiofor Member

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    25
    Likes Received:
    2
    pls who can help me. I have 2 tecno p5 here with me. 1 of them have being bricked. now I nid sum1 to please direct me on he to copy from d 2nd tecno to d bricked 1.
    ENIFAJ123 likes this.

    vinsly009 Upcoming Guru

    Member Since:
    Jun 7, 2012
    Message Count:
    84
    Likes Received:
    9
    Current Phone:
    infinix hot note
    how do i back up the stock rom of my tecno p3

    vinsly009 Upcoming Guru

    Member Since:
    Jun 7, 2012
    Message Count:
    84
    Likes Received:
    9
    Current Phone:
    infinix hot note
    have yhu used the V-root to root it yet??

    Niklaus smith Member

    Member Since:
    Feb 6, 2014
    Message Count:
    1
    Likes Received:
    0
    How do i root my n3
    • GL Legend
    • Guru Member

    FLASH N.C.A

    Member Since:
    Jun 2, 2011
    Message Count:
    1,625
    Likes Received:
    40
    Current Phone:
    TECNO
    t3 rom pls

    Johnty665 Member

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    30
    Likes Received:
    1
    pls guyz how can i upgrade my tecno m5 frm version 4.2.2 to 4.3.1 help pls

    mosezky Member

    Member Since:
    Sep 18, 2013
    Message Count:
    29
    Likes Received:
    1
    how can I install cwm on my techno m5
    • GL Legend
    • Guru Member

    FLASH N.C.A

    Member Since:
    Jun 2, 2011
    Message Count:
    1,625
    Likes Received:
    40
    Current Phone:
    TECNO
    tecno upgrading neh?? Na die o.. E go hard o dey no dey fit upgrade tecno.. Except maybe u use a custom rom frm cynogenmod or mium or any third party roms@ jonty

    d field marshal Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 11, 2013
    Message Count:
    118
    Likes Received:
    5
    Current Phone:
    techno N9
    or try doin factory rest

    d field marshal Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 11, 2013
    Message Count:
    118
    Likes Received:
    5
    Current Phone:
    techno N9
    anybdy don find custom rom for N9 yet?.... if yes, links wld b highly appreciated

    and stock wld b highly wlcmd....nice job y'all
    • GL Legend
    • Guru Member

    Pboy9ja GL Legend

    Member Since:
    Mar 4, 2011
    Message Count:
    1,264
    Likes Received:
    96
    my s3 refuse to re-root that's my problem

    fahrenheit Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    69
    Likes Received:
    12
    any help on cwm on tecno m5

Sponsored Links:

Share This Page